Λεπτομέρειες:
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
|
Τύπος: | Κλιματισμός | Τροφοδοσία: | 208~230V, 50/60Hz |
---|---|---|---|
Τάση λειτουργίας: | 230 VAC | Στατική πίεση: | 12pa |
εφαρμογή: | δωμάτιο | Πρότυπο: | CE |
Επισημαίνω: | μονάδα σπειρών ανεμιστήρων νερού,μέρη αντλιών θερμότητας |
Το ανώτατο όριο τοποθετεί τη μονάδα εγκεκριμένο CE 220v/230v σπειρών ανεμιστήρων τύπων για την αντλία θερμότητας
Εισαγωγή
Οι ίδιοι η μονάδα απορροφά και ανήλικοι σπειρών ανεμιστήρων AXEN. Διαμορφώνει έξι κατηγορίες γραμμών παραγωγής: Το ανώτατο όριο που κρύφτηκε, ανώτατο όριο τοποθέτησε, κρυμμένος κάθετος, κατακόρυφος που τοποθετήθηκαν, ανώτατη κασέτα, και ο μεγάλος όγκος αέρα, για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες προσανατολισμού πελατών.
Οι μονάδες στην επιχείρησή μας είναι βελτιστοποιημένη αντιστοιχία κάθε θαυμαστής ελέγχει ένας-ένας, να εξασφαλίσει τη μονάδα είναι ήρεμη και αποδοτική εργασία. Ο ανεμιστήρας με το φυγοκεντρικό γαλβανισμένο πιάτο χάλυβα έκαμψε στο μπροστινό στροφείο. Η sub-head τμήματος νερού επικεφαλής χρησιμοποιώντας ρίψη κύβων ορείχαλκου, η διανομή ροής είναι ομοιόμορφη, και η επικεφαλής απώλεια είναι πολύ χαμηλότερη.
Το δοχείο ψύξης επιφάνειας πτερυγίων αργιλίου υψηλής αποδοτικότητας είναι με το μανίκι ορείχαλκου ζάρωσε τον αποσυμπιεστή κομματιού δημιουργίας ανοιγμάτων στο κτιριακό έδαφος, τύπος διαγώνιος-θερμότητας. Υπάρχουν επιλογές δύο σειρών, των τριών σωλήνων ή τριών σειρών συν τους σωλήνες μιας σειράς και τριών συν το σωλήνα δύο σειρών, μαζί με τους μεγάλους ανέμους όγκου και από το χαμηλού θορύβου ανεμιστήρα για να ενισχύσουν τη μεταφορά θερμότητας, η οποία έχει την άριστη αποδοτικότητα μεταφοράς θερμότητας. Πιό δροσερό μέγιστο επιφάνειας - η επιτρεπόμενη πίεση εργασίας είναι 1.6MPa.
Χαρακτηριστικά κρυμμένης της ανώτατο όριο μονάδας σπειρών ανεμιστήρων κλιματισμού
1. Ταιριαγμένος για τη χρήση στα πτώση-ανώτατα όρια
Μόνο 482 χιλ. σε πλάτος και 15 κλ σε βάρος, αυτό το πρότυπο είναι κατάλληλα να εγκαταστήσουν στα περιορισμένα διαστήματα όπως τα πτώση-ανώτατα όρια στα ξενοδοχεία.
Μόνο 235 χιλ. στο ύψος, αυτό το πρότυπο μπορούν να εγκατασταθούν στα δωμάτια με τόσο λίγα όπως 240 χιλ. βάθους
μεταξύ της πλάκας πτώση-ανώτατων ορίων και ανώτατων ορίων.
2. Η υψηλή στατική πίεση προσφέρει το εύκαμπτο σχέδιο αγωγών που συνδυάζει μέσα με οποιοδήποτε εσωτερικό décor στα καταστήματα και τα γραφεία.
12 σύνολο PA-30 Pa/factory, 50Pa προσαρμοσμένος
3. Η εξωτερική στατική πίεση επιλέξιμη από τη μακρινή μετατροπή ελεγκτών κάνει αυτήν την εσωτερική μονάδα ένα πολύ άνετο και εύκαμπτο πρότυπο.
4. Σπείρες ανταλλακτών θερμότητας υψηλής αποδοτικότητας που παρέχουν την ακόμα περισσότερη ενέργεια - αποταμίευση.
5. Κάγκελα επιστροφής αέρα που περιλαμβάνονται για την ευκολία της εγκατάστασης.
6. Αθόρυβος όμως ισχυρός ανεμιστήρας αέρα ανεφοδιασμού.
7. Υψηλής αντοχής γαλβανισμένο περίβλημα χάλυβα
8. Ο όγκος αέρα από 340 σε 2380m3/h, συμπεριλαμβανομένων 9 προτύπων, 2 διοχετεύει με σωλήνες και 4 σωλήνων σύστημα διαθέσιμο
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. zhang
Τηλ.:: 18810288990
Φαξ: 86-189-9086-7684